Beindult a motoros szezon! Rutinpályánkon már zajlik a gyakorlás, amihez a tanulóinknak idén 3 db új motort is biztosítunk a régiek mellett. Így összesen 15 db motor áll rendelkezésünkre. Járműveink a tanulóink testi épségének a megőrzése és a balesetveszély csökkentése érdekében bukócsővel felszereltek. Igény szerint védőfelszerelést is, a cipőtől a sisakig mindent biztosítunk a tanalóink számára.

Az új járművek mellett pedig kiemelt figyelmet fordítunk a kezdő tanulóink fejlődésére is. Rutinpályánkon ezért két motoros pálya került kialakítása, mely elegendő teret biztosít minden gyakoroloni vágyó számára. A két pályán folyamatosan tudjuk biztosítani a gyakorlást, így nálunk nem kell várni egy tanulónak sem egy újabb kör megkezdésére. A gyakorlásra a két tanpályával együtt és azon kívül, összesen 9000 nm áll a rendelkezésünkre. Ilyen hatalmas területet egyedülálló módon csak a mi autósiskolánk biztosít a környéken.

Rutinpálya nem csak kezdőknek!

A jogosítvánnyal rendelkezők részére hétvégente motoros tréningeket tartunk Sági Tibor vezetéstechnikai oktató vezetésével.