rutinpálya

Ma már az nem hír, hogy nincsen külön rutin vizsga, az viszont igen, hogy ha saját rutinpályája van egy autósiskolának. Az előbbinek természetesen a tanulók örültek, de a tapasztalataink szerint az utóbbinak még inkább. Ugyanis rutin vizsga ide vagy oda, az alapokat valahol meg kell tanulni. Erre pedig egy rutinpályánál nem is lehetne jobb helyszínt találni. A sződi rutinpályánk pedig minden oktatott kategóriában alkalmas a rutin készségek elsajátítására.

Rutinpálya Sződön, nem csak kezdőknek!

Maga a pálya 9000 m2-en került kialakítása, ami az M2 sződi leágazásától pár perc alatt elérhető. A friss levegő, a nyugodt környezet és a tükör sima pályaburkolat pedig a tapasztalataink alapján csak előnyére válik a tanulóinknak. Épp ezért a legtöbb esetben a forgalmi órákat a rutinpályánkon kezdhetik el a tanulóink, akik az oktatók segítségével hamar elsajátíthatják a közúti forgalomban is szükséges alapokat.

A személygépjármű tanfolyamunk résztvevői a rutin pályán még a nehezített körülmények között történő parkolást és szlalomos tolatást is megtanulhatják. A motoros tanulóink számára pedig tavasztól őszig, minden hétvégén motoros továbbképzéseket tartunk. Utóbbi a nagy érdeklődésre való tekintettel – és a rutinpályánk méretéből adódóan – párhuzamosan, két motoros pályán történik.

Rutinpályánk pedig természetesen mindenki előtt nyitva áll! 

Ha a sikeres forgalmi vizsgád már rég volt és azóta nem vezettél, vagy ha a motorod téli álmod aludt, akkor tanpályánkon visszaszerezheted a rutinod. Persze tudjuk, a vezetés olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni. De a gyakorlatból ki lehet esni és ezt el kell ismerni. Épp ezért régi tanulóink, sőt bárki előtt, aki már rendelkezik jogosítvánnyal, de valamiért mégse mer vezetni, nyitva áll a rutinpályánk.

Bővebb infót a tanpálya használatáról itt kaphatsz.